Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

okr. Senec - Miloslavov Alžbetin Dvor - na predaj krásna veľká záhrada v záhradkárskej oblasti

Ulica: Miloslavov - Alžbetin Dvor
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrada
120 000 €

Popis nehnuteľnosti

RK Quality SC, ako realitná kancelária s vyše 18-ročnými skúsenosťami vo svojom odbore, ponúkame svojim klientom jedinečné benefity: garanciu vrátenia rezervačného poplatku v plnej výške v prípade, že Vám nezabezpečíme financovanie kúpnej ceny tejto nehnuteľnosti a navyše u nás neplatíte žiadne poplatky za znalecký posudok ani za kolky na katastri.

Lokalita: ul. Nova, Miloslavov časť Alžbetin Dvor

RK Quality SC Vám prináša ponuku na predaj záhrady v obľúbenej lokalite Miloslavov časť Alžbetin Dvor na skok od Bratislavy. Záhrada sa nachádza na Novej ulici v záhradkárskej oblasti. 

Ponúkaná záhrada má výmeru 800 m2. Na pozemku sú umiestnené 2 chatky. Jedna chatka je murovaná a druha je drevená a podpivničená.  Prístupová cesta je možná z oboch strán. V záhrade sú zasadené ovocné stromy, kríky a plno zelene. Na pozemku sa nachádza prípojka na elektrinu, studňa.

Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, preto si vyžaduje rekonštrukciu, resp. možnosť novej stavby. Veľkou výhodou je rozmanitosť pozemku a veľa zelene. Ak to chcete cítiť aj vy, neváhajte ma kontaktovať na obhliadku.

Občianska vybavenosť: autobusová zastávka, obchody, škola, škôlka, pošta, reštaurácie,

Cena : 120 000,- EUR

Kontakt: Ing. Katarína Lechmanová, RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec, mobil: +421 903 755 998, pevná linka: 02 / 381 381 00, e-mail: katarina.lechmanova@qualitysc.sk

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA (pretože nášho hypoporadcu platia banky) A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A OSTATNÉ POPLATKY.

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: NehnutelnostiSenec.sk 
 

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:
RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec
na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)
Pevná linka: 02 / 381 381 00
FB: facebook.com/realitnakancelaria.qualitysc

NAŠE RECENZIE: https://g.page/r/CfOCHUunngyYEAI/review

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
800 m2
Teritórium:
Intravilán
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Katarína (Bibka) Lechmanová

Ing. Katarína (Bibka) Lechmanová

Realitná maklérka

  • narks

Som tu pre Vás, naplno sa venujem každému jednému prípadu až dokonca k spokojnosti klienta. Šup šup s realitami k nám :-) nech sa predajú a nie len predávajú...

Ing. Katarína (Bibka) Lechmanová

RK Quality SC

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti