Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Okres Senec - obec Veľký Biel - NA PREDAJ Obchodný priestor ideálny na podnikanie, vedľa hlavnej cesty na takmer 12á pozemku

Ulica: Bratislavská
Obec: Veľký Biel
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
320 000 €

Popis nehnuteľnosti

RK Quality SC, ako realitná kancelária s vyše 18-ročnými skúsenosťami vo svojom odbore, ponúkame svojim klientom jedinečné benefity: garanciu vrátenia rezervačného poplatku v plnej výške v prípade, že Vám nezabezpečíme financovanie kúpnej ceny tejto nehnuteľnosti a navyše u nás neplatíte žiadne poplatky za znalecký posudok ani za kolky na katastri.

Lokalita: Okres Senec, obec Veľký Biel, ul. Bratislavská.

RK Quality SC Vám prináša ponuku na predaj obchodného priestoru na pozemku o rozlohe 1 184 m2 . Jedná sa o dobre zabehnutú prevádzku s pravidelnou klientelou.  Možnosť prenechať aj zariadenie prevádzky na ten istý účel podnikania... ak by bol záujem. ÚP obchodného priestoru je 120 m2 v zateplenej stavbe s klimatizáciou. K dispozicií malá kuchynka, aj sociálne zariadenie. Dostatok parkovacích miest aj pre 15 - 19 áut. Kúrenie je elektrické, kombinácia podlahového kúrenia a radiátory,  IS: mestská voda, plyn, optika, vlastná studňa, žumpa.

Nehnuteľnosť sa nachádza na frekventovanej ceste s dobrou dostupnosťou na diaľnicu, čo je nesporne výhodou, pokiaľ Vaše podnikanie potrebuje byť na očiach pre potencionálnych zákazníkov klientov. Ďalšie možné využitie: skladové priestory, výrobná prevádzka, obchod, služby. Možnosť parkovania aj pre nákladné autá či kamión priamo na dvore.

Ak hľadáte  priestor pre Vaše podnikanie a chcete byť "videný" táto ponuka je práve pre Vás.


Cena nehnuteľnosti: 320 000 €

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA (pretože nášho hypoporadcu platia banky) A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A OSTATNÉ POPLATKY.

Kontakt: Lea Iveta Richesová, RK Quality SC, mobil 0949 778 744, pevná linka 02 / 381 381 00, mail: lea.iveta.valenska@qualitysc.sk

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: www.NehnutelnostiSenec.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:
RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec
na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)
Pevná linka: 02 / 381 381 00
FB: facebook.com/realitnakancelaria.qualitysc

NAŠE RECENZIE: https://g.page/r/CfOCHUunngyYEAI/review

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
100 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Podlahová plocha:
100 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Sklad:
áno
Celková plocha:
100 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Lea Iveta Richesová (Valenská)

Lea Iveta Richesová (Valenská)

Team leader RK Quality SC
Certifikovaná realitná poradkyňa – senior
17 ročné skúsenosti v realitách
MAKLÉRKA ROKA 2022 a 2023

  • narks
  • rusr
  • sora
  • lrm

V realitách som doma 17tym rokom. Mojim klientom ponúkam profesionálny, odborný a ústretový prístup. Odmenou sú mi moji spokojní klienti, ktorí sa mi s dôverou opäť vracajú, za čo som im veľmi vďačná, moc si to vážim.

Lea Iveta Richesová

RK Quality SC

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti