Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

SENEC SLNEČNÉ JAZERÁ JUH – NA PREDAJ – novostavba rekreačný dom – chata PRE NÁROČNÝCH aj na trvalé bývanie

Ulica: Slnečné jazerá juh
Mestská časť: Senec-mesto
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
444 000 €

Popis nehnuteľnosti

RK Quality SC, ako realitná kancelária s vyše 18-ročnými skúsenosťami vo svojom odbore, ponúkame svojim klientom jedinečné benefity: garanciu vrátenia rezervačného poplatku v plnej výške v prípade, že Vám nezabezpečíme financovanie kúpnej ceny tejto nehnuteľnosti a navyše u nás neplatíte žiadne poplatky za znalecký posudok ani za kolky na katastri.

Lokalita : SLNEČNÉ JAZERÁ JUH SENEC.

RK Quality SC Vám prináša ponuku na predaj novostavby 3. izbového dvojpodlažného rekreačného domu, ktorý sa nachádza v blízkosti jazera (60 m) v príjemnej lokalite Slnečných jazier juh. Nachádza sa na rovinatom pozemku s celkovou plochou 374 m2, z toho zastavaná plocha objektu 80 m2, úžitková plocha celého objektu je 125 m2. Na pozemku sa nachádza záhradná chatka s plochou 10 m2. Na dvore zo zámkovej dlažby je parkovisko na pre 3 autá.

Jednoposchodový objekt bol postavený v roku 1985 z klasických materiálov v tvare kocky. V roku 2022 prebehla kompletná oprava. Z pôvodnej stavby bola použitá hrubá stavba a bola kompletne zmenená dispozícia objektu.  

Objekt je vybavený  drevenými veľkoplošnými protihlukovými oknami ( 3 - sklo ), plochá strecha hydrofólia zateplená 20 cm. Obvodové steny zateplené polystyrénom 15 cm. Kúrenie je riešené elektrickým odporovým podlahovým kúrením. Podlahy sú vybavené keramickými dlažbami a vinylovými plávajúcimi podlahami v izbách. Objekt je vybavený nadštandardnými kvalitnými materiálmi.

Dispozícia:  Prízemie vstupné presklenné zádverie, z neho vstup do kúpeľne spoločne s WC a do veľkorysej obývačky, ktorá zaberá celé prízemie. Je vybavená kuchynským kútom a jedálenským priestorom, ktorý nadväzuje na obývačkovú časť vybavenú koženou dvoj sedačkou. Kuchynská linka je kompletne vybavená kvalitnými elektrospotrebičmi – el. varná doska, el. rúra, digestor, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka a umývačka riadu. Z obývačky je vstup na priestrannú vydláždenú  terasu 32 m2 s elektricky ovládaným prestrešením.

Poschodie – vnútorným dreveným schodišťom sa ide na poschodie s presklennou chodbou, kde sa nachádzajú 2 samostatné spálne s francúzskymi balkónmi a kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Spálne sú vybavené manželskými posteľami a skriňami a komodami.

Predáva sa kompletne zariadený bez ďalších investícií.

Každá miestnosť je vybavená samostatnou klimatizačnou jednotkou. Ohrev vody je riešený elektrickým 120 l zásobníkom. Internet, satelit. Nízke náklady na prevádzku.

Objekt je napojený na vodovod, elektrinu, kanalizáciu, má vlastnú studňu s automatickou závlahou na polievanie zatrávnenej záhradky s okrasnými drevinami.

Pozemok je kompletne ohradený betónovým múrom vstu je riešený elektrickou bránou. Celý objekt je zabezpečený alarmom Jablotron  s kamerovým systémom.

Orientácia sever - juh.

Vhodné pre náročných klientov, ktorí majú radi pohodlie, v tichej lokalite rekreačnej oblasti Slnečných jazier, blízko Bratislavy.

Cena: v RK.

Kontakt: Ing. Jozef Kaša , RK Quality SC, mobil: 0903 431 141, pevná linka: 02 / 381 381 00, e-mail: jozef.kasa@qualitysc.sk

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA (pretože nášho hypoporadcu platia banky) A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A OSTATNÉ POPLATKY.

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: NehnutelnostiSenec.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:
RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec
na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)
Pevná linka: 02 / 381 381 00
FB: facebook.com/realitnakancelaria.qualitysc

NAŠE RECENZIE: https://g.page/r/CfOCHUunngyYEAI/review 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
iné
Plocha pozemku:
374 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
125 m2
Zastavaná plocha:
80 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
A
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Rok výstavby:
1985
Rok poslednej rekonštrukcie:
2022
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
160 m2
Terasa plocha:
20 m2
Počet terás:
1
Orientácia:
juh
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Jozef Kaša

Ing. Jozef Kaša

Riaditeľ RK Quality SC
Certifikovaný realitný poradca - senior
16 ročné skúsenosti v realitách

  • English
  • narks
  • lrm
  • rusr
  • sora

Pracujem v realitách pre Vás 16 rokov, lebo rád pomáham.

Ing. Jozef Kaša

RK Quality SC 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti